Uitvoerder / Werkvoorbereider Steigerbouw

Uitvoerder / Werkvoorbereider Steigerbouw

Werken bij HeightCare

HeightCare is een snel groeiend bedrijf en marktleider in het projectmatig verhuren en monteren van aluminium steigersystemen, hangbruginstallaties en transportliften. Als Uitvoerder ben jij eindverantwoordelijk voor meerdere steigerbouwprojecten in de omgeving Zuid-Holland, en het aanspreekpunt voor monteurs en klanten. Jij stuurt teams aan op een coachende manier en houdt toezicht op het veilig werken op hoogte. Als Uitvoerder doe jij de werkvoorbereiding op locatie en zorg je ervoor dat jouw medewerkers zo effectief mogelijk werken en het materiaal zo efficiënt mogelijk wordt ingezet.

HeightCare dat ben jij

Je hebt ruime ervaring in de steigerbouw en hebt leidinggevende vaardigheden. Je kunt goed plannen, aansturen en zorgt altijd voor een oplossing. Je voelt je verantwoordelijk voor jouw mensen en staat sterk in je schoenen. Je bent communicatief vaardig en hebt een hands-on mentaliteit en springt bij daar waar nodig. Jij houdt toezicht op de veiligheid, kwaliteit en productiviteit. Jij bent bekend met het voeren van een projectadministratie, signaleert en rapporteert eventuele meer- en minderwerk. Daarnaast denk je actief mee met het team en doet verbetervoorstellen op het gebied van veiligheid en kostenbeheersing.

Benodigde kennis en vaardigheden

• MBO niveau 4 werk- en denkniveau
• in bezit van rijbewijs B
• VCA-vol certificaat
• goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

HeightCare biedt jou

– Een verantwoordelijke baan van 40 uur
– Een informele organisatie met een no-nonsense cultuur
– Een team met enthousiaste en gedreven collega’s
– Een plek in een snel groeiende organisatie
– Een prima salaris
– Een auto van de zaak met tankpas
– Ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling
– Een gezonde work/life balance

Solliciteren bij HeightCare

Ben jij die collega die ons team gaat versterken? Stuur jouw motivatiebrief en cv naar j.fiegel@heightcare.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Jolien Fiegel via 010-2480117