Over ons

”Veilig werken op hoogte”

Van een uitdaging bij uw werkzaamheden op hoogte, tot het realiseren van een effectief en vooral veilige oplossing voor elk project, dat is waar HeightCare haar dienstverlening graag voor inzet.

Wij kijken niet naar onmogelijkheden binnen een project, maar zoeken en ontwikkelen altijd door tot een uitstekende oplossing kan worden geboden.

Met het juiste advies bij uw werkzaamheden op hoogte stellen wij voor u een geheel project samen, dat doen wij in samenwerking met u. Materieel, personeel en transportmiddelen, wij bieden daarin altijd een oplossing voor het realiseren van uw project op hoogte.

HeightCare staat voor prettige samenwerking binnen een sterk en open partnership.. wij staan er samen met u!

HeightCare-werkgebied

Ons team

jan willem

Jan Willem Schutter
Directeur

Vanuit een droom en visie om binnen ons vakgebied een ultiem service- en klantgerichte dienstverlening op te zetten, heb ik uiteindelijk op 1 augustus 2014 de stap gezet om die gedachten vorm te geven en door te ontwikkelen tot een succesvolle onderneming zoals HeightCare BV.

Vallen en opstaan, dat zal ik niet ontkennen, maar met grote passie voor het vakgebied en de motivatie van het team waarmee wij samenwerken was de drive om door te zetten vele malen groter dan de tegenslagen die ik op weg tegenkwam.

Ik ben de enorme uitdaging aangegaan en heb het samen met u overwonnen! Trots op wat wij met ons team bereiken en waar onze dienstverlening HeightCare BV voor staat!

michael van os

Michael van Os
Projectleider

HeightCare BV heeft mij laten zien dat haar dienstverlening, welke is gericht op “veilig werken op hoogte” een ander niveau kent.

Door deze prettige en vooral professionele bedrijfsvoering heb ik mijn functie als projectleider door kunnen ontwikkelen tot het aller hoogste niveau.

Een goede voorbereiding, een strakke uitvoering en algehele controle houden op het proces binnen een project zijn absoluut de voorwaarden voor het behalen van het succes. Een goede projectbegeleiding doen we met inzicht, kennis en leiderschap! 

Ik sta voor een prettige en vooral professionele samenwerking met al onze partners en het team van HeightCare BV.

heightcare vacature afbeelding

Aansluiten bij ons team?
Solliciteer!

Voel jij affiniteit met HeightCare en ben
jij toe aan een volgende stap op hoogte?

Bekijk onze vacatures

Veilige dagen gewerkt
Projecten in uitvoering
Offertes aangevraagd
Projecten succesvol afgerond

Opdrachtgevers

HeightCare werkt met trots voor de volgende opdrachtgevers

Onze Partners

HeightCare werkt met betrouwbare partners: