HeightCare diensten

Steigersystemen

Hoogwerkers

Hangbruginstallaties

Mobiele kranen

Bouwliften

Steigersystemen

Een steigersysteem is een product dat op vele manieren kan worden ingezet bij werkzaamheden op hoogte. Omdat niet elk project hetzelfde is en er veel mogelijkheden zijn, willen wij samen met u het juiste product samenstellen en afstemmen op de geplande werkzaamheden.

Of het nu gaat om een project met een werkhoogte van 2,00 meter of een speciaal project op grote hoogte, wij denken hierin mee en adviseren u waar dat nodig zal zijn.

Vrijblijvende offerte opvragen

Hoogwerkers

Een hoogwerker wordt vaak ingezet bij snelle en kortdurig projecten of werkzaamheden waarbij een steigersysteem geen meerwaarde kan leveren. Door een groot aanbod aan hoogwerkers en inzetbaarheid kunnen wij bij elk gewenste situatie een passende oplossing bieden.

Een hoogwerker kan natuurlijk onderdeel zijn van een groter project waarin meerdere middelen worden ingezet, daarom adviseren wij u over de juiste combinatie van voorzieningen om uw doel zo veilig en efficiënt mogelijk bereikbaar te maken.

Vrijblijvende offerte opvragen

Hangbruginstallaties

Hangbruginstallaties worden veelal ingezet bij werkzaamheden op grote hoogte waarbij een steigersysteem te kostbaar zou zijn. Met dit makkelijk te hanteren product kunt u horizontaal en verticaal een grote oppervlakte veilig bereikbaar maken.

Een hangbruginstallatie heeft vele mogelijkheden en is daarom toepasbaar in veel werksituaties, daarom adviseren wij u graag over de mogelijkheden die er zijn.

Vrijblijvende offerte opvragen

Mobiele kranen

Een mobiele kraan kan worden ingezet als transportmiddel op hoogte, maar door het inzetten van een (werk)manbak kan deze ook als werkvoorziening worden ingezet.

Door een zeer breed aanbod aan verschillende typen kranen en mogelijkheden in transportwerkzaamheden op hoogte, kunnen wij u hierin uitstekend ondersteunen.

Vrijblijvende offerte opvragen

Bouwliften

HeightCare onderzoekt welke toepassingen voor u het meest doeltreffend zijn, waarmee uw werkzaamheden op hoogte prettig en vooral veilig uitgevoerd kunnen worden. Wij kijken voorafgaand aan elk project hoe kostenreductie, continuïteit en veiligheid binnen een project gewaarborgd blijven. Samenwerking in onze gezamenlijke doelen, het behalen van het hoogste rendement in veiligheid, dat is de kracht van HeightCare!

Bouwliften zijn dan ook geen probleem voor ons. Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vrijblijvende offerte opvragen

Veilige dagen gewerkt
Projecten in uitvoering
Offertes aangevraagd
Projecten succesvol afgerond

Onze Partners

HeightCare in samenwerking met betrouwbare partners.

Opdrachtgevers

HeightCare werkt met trots voor de volgende opdrachtgevers