Op naar een duurzame samenwerking in 2020

Beste relatie,

De feestdagen komen langzaam in zicht. HeightCare wil met u dit laatste kwartaal van het jaar goed afronden en kijken al uit naar een duurzame samenwerking in 2020.

In het kader van duurzaamheid geven wij u een uniek geschenk!

Graag bieden wij u een kerstboom aan op kantoor. Maar niet zomaar een boom… In samenwerking met AdopteerEenKerstboom.nl bieden wij u een adoptieboom. Een duurzame en verantwoorde eyecatcher op de werkvloer.

U hoeft hier helemaal NIETS voor te doen. Maak uw keuze kenbaar en wij regelen de rest.

Wat is een adoptieboom?

De kerstboom die wij u bieden is biologisch gekweekt, zonder kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen.

De boom heeft een kluit en een penning met een uniek nummer. Dit betekent dat de boom na de feestdagen weer terug gaat naar waar hij hoort: het bos. Ook dit regelt het team van HeightCare.
Met de penning is het mogelijk om meerdere jaren achter elkaar dezelfde boom terug te laten keren. Een effectieve manier van hergebruik.

Als een boom te groot is of om andere redenen niet meer wordt verhuurd, wordt de boom voor een laatste keer herplant op een plek waar deze met pensioen kan. Er worden geen bomen weggegooid en daarmee werken wij mee aan een duurzame wereld.

Maak uw keuze kenbaar

Zie onderstaand formulier, vul de velden in en verstuur uw aanvraag. De boom zal in afstemming met u in de 2e week van december worden bezorgd. De versiering wordt hierbij geleverd en dient u zelf in de boom te plaatsen. Het ophalen van de boom in januari wordt uiteraard met u afgestemd.

Wij ontvangen uw reactie graag uiterlijk 15 november en kijken er naar uit om de boom persoonlijk bij u te mogen bezorgen.

Mede namens het HeightCare Team

Jan Willem Schutter
DGA HeightCare Cs

Ps. De Sint is zich ook al aan het beraden… Nog even geduld

  Bedrijfsnaam**

  **Per organisatie kunt u 1 kerstboom bestellen

  Naam*

  Emailadres*

  Telefoonummer

  Hoogte van de boom*

  Kleur versiering (keuze: goud/rood/zilver)*

  Afleveradres*