Commercieel Technisch Adviseur

Commercieel Technisch Adviseur

(m/v, fulltime)

Werken bij HeightCare

In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor de commerciële resultaten in jouw regio. Je gedraagt je als een vertegenwoordiger van onze organisatie: externe focus, dienstverlenend, klantgericht en draagt bij aan de omzetdoelstelling.

Daarbij blink je uit in commerciële activiteiten. Hieronder valt het onderhouden van bestaande klantrelaties, het bewaken van omzetontwikkeling conform budget en je benadert nieuwe klanten en prospects. Daarnaast ben je in staat om de klantprocessen te begrijpen en oplossingen te bieden. Alle relevante klantgegevens en (markt)ontwikkelingen leg je vast in ons CRM systeem.

HeightCare dat ben jij

Je bent gedreven, positief en proactief en denkt in kansen en mogelijkheden. Je hebt affiniteit met techniek, een hands-on mentaliteit en MBO werk– en denkniveau. Commerciële ervaring vinden wij belangrijk, evenals ervaring en kennis in onze producten.

Je bent woonachtig in de directe omgeving van de vestiging te Vlaardingen. Je inzet en betrokkenheid zijn groot en je hebt zeker geen 8-5 mentaliteit.

HeightCare biedt jou graag

– Een dynamische werkomgeving en een informele cultuur.
– Een team met enthousiaste en gedreven collega’s.
– Een plek in een snel groeiende organisatie.
– Een prima salaris.
– Een gezonde work/life balance.

Echt een vacature voor jou?

Dan zien wij jouw motivatie en CV graag tegemoet!

Voor overige informatie over de functie en sollicitatie mail je naar info@heightcare.nl.